Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (2.64 secunde)
Echipa sa de campanie era deja pe cale sa nege realitatea acestei observatii, cand reporterii au devenit curiosi cu privire la un pasaj din cartea Sage-ing While Age-ing scrisa de MacLaine, care dezvaluia ca Kucinich nu doar ca a vazut un OZN, ci a si simtit o conexiune in inima sa si a auzit indicatii in mintea sa.
ing. ... ing. Andrei Murineanu functioneaza la sediul actual, pe strada Mircea cel Batran, inca din anul 1968, iar pana atunci, cladirea a servit Regimentului 34, parte a Diviziei 9 de Infanterie.
In memoriul care va fi inaintat presedintelui Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, ing. ... Mai mult, noua directiva UE admite si alte posibilitati de repartizare a consumului in afara repartitoarelor, insa Legea 121 din 2014, invocand aceasta directiva, impune obligatoriu utilizarea acestora din 2016, a precizat ing.
Institutelor de cercetare din domeniul agricol li se pregateste ceva, dar de bine, dupa cum ne-a declarat ing. ... Potrivit ing.
Chiar vicepresedintele Santierului Naval Daewoo Mangalia Heavy Industries SA, ing. ... Urmeaza alte si alte concedieri la Santierul Naval Militar La randul sau, directorul fostului Santier Naval Militar Mangalia, ing.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
Dupa BCR, ING, ProCredit Bank, Italo-Romena, o noua banca, MKB Romexterra Bank a anuntat ca si-a modernizat reteaua pentru utilizarea cardurilor cu cip.
"Am luat in considerare nivelul de 1.000 de euro pe baza unor date prezentate de ING.
Cursul de schimb actual al leului, care se mentine sub nivelul de 3,2 lei/euro, atrage riscuri sporite pentru o corectie pe piata valutara, indiferent de decizia luata ieri de Banca Nationala a Romaniei (BNR), la sedinta de politica monetara, apreciaza analistii bancii olandeze ING, citati de Mediafax.
Opt banci acorda astfel de creditePrintre bancile care acorda astfel de credite fac parte, potrivit www.finzoom.ro, Alpha Bank, UniCredit-Tiriac, Banca Româneasca, Bancpost, BCR si ING Bank.
ING Bank percepe o dobânda de 7,25% la euro, pentru creditele ipotecare, iar gradul de îndatorare a scazut la 60%. La creditele pentru nevoi personale, dobânda ING Bank a ajuns la 14,95% (pentru lei).
ING Bank percepe o dobânda de 7,25% la euro, pentru creditele ipotecare, iar gradul de îndatorare a scazut la 60%. La creditele pentru nevoi personale, dobânda ING Bank a ajuns la 14,95% (pentru lei).
Peste o treime din posesorii de carduri de debit utilizeaza cardul de circa doua-trei ori pe luna, in special in zilele de salariu, pentru retragere de numerar de la bancomate, sustine directorul Diviziei Carduri a ING Bank, Adrian Apolzan.
ING Bank are "Visa Gold" lei si dolari. ... Nu exista suma minima pentru deschiderea contului de card, insa pentru a deveni client al ING Bank este necesara deschiderea unui cont cu minim 10.000 USD.
Aceasta scadere va conduce, probabil, la o relaxare a politicii monetare, iar de aici se va ajunge la o depreciere a leului", a declarat Vlad Muscalu, economist ING Bank.
Avand in vedere evenimentele din Ungaria, ne asteptam ca ratele de dobanda sa inregistreze gradual cresteri usoare", se arata intr-un raport al ING Bank Romania. ... Respingerea tuturor ofertelor este urmatorul scenariu probabil", sustin analistii ING.
Cu toate acestea, previziunea economistului-sef al ING contrasteaza cu cea a Comsiei Europene si a FMI care vad un avans economic de 1,5-2% si in 2011 pentru economia Romaniei.
Consortiul format din Raiffeisen Capital, ING Bank si BRD GSC a castigat selectia pentru servicii de intermediere in vederea tranzactionarii actiunilor Fondului Proprietatea (FP) pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), au anuntat ieri reprezentantii Fondului.
ING, BRD, Unicredit. ... Este aproape cert ca daca ar fi fost luate in calcul creditele acordate de ING, BRD si Unicredit situatia ar fi aratat cu mult mai rau, dimensiunea bulei creditelor neproductive fiind echivalentul a peste 40% din PIB.
Apoi, dupa o saptamana, va ramane deschisa definitiv circulatia prin sensul giratoriu catre strazile Brestei, Unirii, Stefan cel Mare, Principatele Unite, dar vor fi din nou inchise bretelele de langa pasaj", a explicat ing.
google-analytics.com